Maak een Job Alert aan

Schrijf u in

Maak een Job Alert aan

Welkom bij Boelen Adviesgroep

Als specialist in uw branche zijn wij u graag van dienst. Als u op zoek bent naar versterking binnen uw bedrijf of als u een gefundeerd, objectief beeld wilt krijgen van de kwaliteiten van uw (potentiële) medewerkers, staan onze ervaren en betrokken consultants voor u klaar en geven u de aandacht die uw bedrijf verdient. Wij nodigen u graag uit om eens kennis te maken met ons!

Werving & Selectie

Wij richten ons op vacatures waarvoor een HBO of Academisch werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring is vereist. Vacatures op management- of directieniveau, of vacatures voor hoog opgeleide professionals/specialisten met een salarisrange van € 50.000,- tot € 150.000,-.

Binnen de branches die wij bedienen, vervullen wij vacatures op het gebied van directie, sales - marketing, operations - productie, inkoop - logistiek, r&d - engineering - kwaliteit, finance - hrm). Omdat wij in verschillende functiegebieden actief zijn, hebben wij veel ervaring met het opbouwen van complete (management)teams.

Al sinds onze oprichting werken wij branchegericht. Voor veel vacatures geldt dat ervaring in een branche een belangrijke pre of soms zelfs essentieel is. Juist omdat wij branchegericht werken, hebben onze consultants kennis van de arbeidsmarkt in uw branche en een goed netwerk in uw branche. Tevens spreken zij de taal van opdrachtgever en sollicitant en dat werkt wel zo prettig.

Onze ervaren consultants die gebruik maken van bewezen succesvolle werving & selectiemethodieken hebben maar één doel: het tot stand brengen van de perfecte match met lange termijn perspectief. Daar werken zij elke dag vol overgave en met grote betrokkenheid aan.

Contactpersonen: Rik Boelen (T 06-21542053) of Hans Vinke (T 06-21202322)

Inschrijven

Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© 2018 Boelen Adviesgroep B.V.|Disclaimer|Sitemap|Veelgestelde vragen| 
Boelen Adviesgroep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.