Login
Close
Inloggen

Over Boelen

Recruitment & executive search

Boelen bemiddelt professionals, managers en directeuren op bachelor- en masterniveau in de salarisrange € 65.000,- tot € 150.000,-. Wij zijn actief in de sectoren industrie, handel en veel van onze opdrachtgevers zijn actief in het MKB, de motor van onze economie. Onze consultants zijn gespecialiseerd in specifieke branches en beschikken over een groot netwerk in en kennis van die specifieke branche.
Vaak worden wij ingezet voor sleutelposities. De belangen zijn groot zowel voor de opdrachtgever als voor de kandidaat. Onze aanpak is dan ook gericht op een succesvolle lange termijn match. Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Een gerichte wervingsstrategie en een scherpe selectie zijn de basis. Transparantie, afspraken nakomen en commitment zorgen voor een prettige samenwerking zowel met opdrachtgever als kandidaat.

Assessments & development

Boelen biedt selectie en ontwikkelassessments aan. Een selectie assessment kan ingezet worden bij een vacature die via ons bureau verloopt. Maar ook als je zelf de werving & selectie verzorgt kun je het testgedeelte aan ons uitbesteden.
Bij onze assessments houden wij rekening met specifieke vragen. Na afloop kan er een duidelijk advies worden gegeven over elementen als intelligentie, vaardigheden, motivatie, persoonlijkheid en gedrag. Bij een ontwikkel assessment beoordelen wij op welke onderdelen de kandidaat zich nog verder zou moeten ontwikkelen om een functie succesvol uit te kunnen oefenen.

Boelen is sinds 1993 gespecialiseerd in recruitment, executive search, assessments & development.

Neem contact op

Copyright © 2024 Boelen Adviesgroep B.V.
Boelen Adviesgroep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.