Login
Close
Inloggen

Opdrachtgevers

Boelen werkt vanuit de filosofie dat mensen het succes van de onderneming bepalen. Goede mensen vinden, binnenhalen en binden is essentieel voor jouw bedrijf. Het werven en selecteren van medewerkers is een vak waarin wat ons betreft weinig ruimte is voor opportunisme. Wij werken succesvol samen met bedrijven die het belang inzien van een gedegen werving & selectie traject en bereid zijn een commitment met elkaar aan te gaan.

Als middelgrote speler zijn we geen werving & selectie fabriek. Wij zijn zodanig groot dat we voldoende volume en bekendheid in de markt hebben maar zijn niet te groot om zo op een mensgerichte en persoonlijke wijze ons werk te kunnen doen. Wij werken met ervaren, gespecialiseerde consultants die transparantie en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel hebben staan.

Wij bemiddelen professionals, managers en directeuren in de salarisrange van circa € 65.000,- tot € 150.000,- in de industrie en handel. Dat doen wij in de disciplines: algemeen management, commercie, marketing, productie, logistiek, inkoop, kwaliteit, engineering, r&d, finance en hr. Wij hebben van oudsher een sterke positie in het MKB en werken landelijk.

Ook op het gebied van assesments & development zijn wij je graag van dienst.

 

Neem contact op

Copyright © 2024 Boelen Adviesgroep B.V.
Boelen Adviesgroep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.