Maak een Job Alert aan

Schrijf u in

Maak een Job Alert aan

Welkom bij Boelen Adviesgroep

Als specialist in uw branche zijn wij u graag van dienst. Als u op zoek bent naar versterking binnen uw bedrijf of als u een gefundeerd, objectief beeld wilt krijgen van de kwaliteiten van uw (potentiële) medewerkers, staan onze ervaren en betrokken consultants voor u klaar en geven u de aandacht die uw bedrijf verdient. Wij nodigen u graag uit om eens kennis te maken met ons!

Opdrachtgevers

Wij richten ons op vacatures waarvoor een HBO of Academisch werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring is vereist. Vacatures op management- of directieniveau, of vacatures voor hoog opgeleide professionals/specialisten met een salarisrange van € 50.000,- tot € 150.000,-.

Binnen de branches die wij bedienen, vervullen wij vacatures op het gebied van directie, sales - marketing, operations - productie, inkoop - logistiek, engineering - r&d - kwaliteit, finance - hrm - staf. Omdat wij in verschillende functiegebieden actief zijn, hebben wij veel ervaring met het opbouwen van complete (MT-)teams.

Al sinds onze oprichting werken wij branchegericht. Voor veel vacatures geldt dat ervaring in een branche een belangrijke pre of soms zelfs essentieel is. Juist omdat wij branchegericht werken, hebben onze ervaren consultants kennis van de arbeidsmarkt in uw branche en weten zij de juiste kandidaten in uw branche te vinden. Daarnaast werkt het voor alle partijen prettig als de consultant uw branche kent en uw taal en die van de sollicitant spreekt. Dat maakt samenwerken wel zo gemakkelijk.

In het selectieproces hanteren wij de volgende filosofie.

Of een kandidaat geschikt is, hangt af van 3 elementen: 

  • Heeft de kandidaat de juiste kennis, ervaring, capaciteiten, vaardigheden (kunnen)?
  • Heeft de kandidaat de juiste motivatie en overtuiging (willen)?
  • Heeft de kandidaat de juiste persoonlijkheid (passen)?

Deze zaken komen uitgebreid aan bod in ons selectieproces.

Binnen een werving & selectieprocedure vinden wij wederzijds commitment belangrijk. Wij zijn geen CV-schuivers, wij gaan voor u op zoek naar de top 3 in de markt. In dat proces zijn wij een verlengstuk van uw organisatie naar de arbeidsmarkt. Daar zijn wij ons terdege van bewust. Kwaliteit, het nakomen van afspraken en transparantie zijn voor ons dan ook essentieel.
Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© 2018 Boelen Adviesgroep B.V.|Disclaimer|Sitemap|Veelgestelde vragen| 
Boelen Adviesgroep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.