Login
Close
Inloggen

Werken bij Boelen

Bij Boelen Adviesgroep hechten we waarde aan integriteit, betrokkenheid, het nemen van verantwoordelijkheid en professionaliteit. Persoonlijke aandacht is bij ons een belangrijke pijler in het zaken doen en natuurlijk is die persoonlijke aandacht ook belangrijk binnen ons eigen team. Er is veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, eigen inbreng en zelfstandig functioneren. Wij geloven in een match op basis van persoonlijkheid en motivatie in combinatie met relevante werkervaring. Het plaatje kan op papier kloppen, maar des te belangrijker vinden wij de persoon achter het profiel. Wij zijn een hecht en gezellig team met een fijne werksfeer: open en resultaatgericht in een platte organisatie met korte lijnen.

Boelen Adviesgroep groeit en we komen graag in contact met jou! Ervaring met HR, werving & selectie en/of recruitment is een pre, geen must. We leren je de fijne kneepjes van het vak on the job. Maar ook ervaren Recruiters en/of Consultants ontmoeten we graag. Neem voor een open sollicitatie contact op met Hans Vinke (h.vinke@boelenadvies.nl / 06 21 20 23 22).

                         

 

 

 

Copyright © 2024 Boelen Adviesgroep B.V.
Boelen Adviesgroep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.