Login
Close
Inloggen

Kandidaten

Omdat de belangen voor jou en onze opdrachtgever groot zijn, hanteren wij een zorgvuldige selectieproces. Daarbij letten wij op de volgende elementen:

  • de juiste kennis, ervaring, capaciteiten en vaardigheden (kunnen);
  • de juiste motivatie (willen);
  • de juiste persoonlijkheid (passen).

Wij hechten waarde aan het verhaal achter je CV en zoeken naar jouw toegevoegde waarde. Wij stellen de lange termijn centraal en opereren op basis van integriteit en gelijkwaardigheid.

Wij werken met een database. Als je je inschrijft benaderen wij je gericht als er zich een passende vacature voordoet. Je kunt zich ook abonneren op onze Job Alert. Je ontvangt dan periodiek alle nieuwe vacatures.

Boelen richt zich op het bemiddelen van professionals, managers en directeuren op bachelor- en masterniveau in de industrie en handel in heel Nederland. Binnen de branches die wij bedienen vervullen wij vacatures op het gebied van algemeen management/directie, sales & marketing, operations, productie, inkoop, logistiek, engineering, kwaliteit, finance en hr.

Alle vacatures

Copyright © 2024 Boelen Adviesgroep B.V.
Boelen Adviesgroep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.