Maak een Job Alert aan

Schrijf u in

Maak een Job Alert aan

Welkom bij Boelen Adviesgroep

Als specialist in uw branche zijn wij u graag van dienst. Als u op zoek bent naar versterking binnen uw bedrijf of als u een gefundeerd, objectief beeld wilt krijgen van de kwaliteiten van uw (potentiële) medewerkers, staan onze ervaren en betrokken consultants voor u klaar en geven u de aandacht die uw bedrijf verdient. Wij nodigen u graag uit om eens kennis te maken met ons!

Executive Recruitment

Voor vacatures op (top)directieniveau hebben wij een speciaal concept ontwikkeld. Niet alleen het werven & selecteren van een directeur behoort tot deze discipline. Wij worden tevens ingeschakeld voor opvolgingskwesties in familiebedrijven.

Het is evident: de belangen zijn groot. Onze senior consultants nemen de tijd om de organisatie grondig te leren kennen. Op basis van een kritisch samenspel wordt het beeld van de ideale kandidaat vormgegeven. Een uitgekiende wervingstrategie wordt ingezet waarna een zorgvuldig en intensief selectietraject wordt doorlopen. Onze ervaren consultants begeleiden zowel opdrachtgever als kandidaat gedurende het gehele traject.

Contactpersonen: Rik Boelen (T 06-21542053 of Hans Vinke (T 06-21202322)

Inschrijven

Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© 2018 Boelen Adviesgroep B.V.|Disclaimer|Sitemap|Veelgestelde vragen| 
Boelen Adviesgroep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.