Maak een Job Alert aan

Schrijf u in

Maak een Job Alert aan

Welkom bij Boelen Adviesgroep

Als specialist in uw branche zijn wij u graag van dienst. Als u op zoek bent naar versterking binnen uw bedrijf of als u een gefundeerd, objectief beeld wilt krijgen van de kwaliteiten van uw (potentiële) medewerkers, staan onze ervaren en betrokken consultants voor u klaar en geven u de aandacht die uw bedrijf verdient. Wij nodigen u graag uit om eens kennis te maken met ons!

Werken bij

Onze medewerkers hebben een hoog kennis- en opleidingsniveau. Binnen ons team is er veel ruimte voor eigen inbreng en zelfstandig functioneren. De rode draad in het Boelen-profiel is integriteit, betrokkenheid, verantwoordelijkheid, resultaatgerichtheid en transparant en concreet zijn.

Als u zich aangetrokken voelt tot deze cultuur en een baan ambieert als consultant werving & selectie of assessment psycholoog dan nodigen wij u van harte uit om contact te leggen met Rik Boelen (T 06-21542053) of Hans Vinke (T 06-21202322).

Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© 2018 Boelen Adviesgroep B.V.|Disclaimer|Sitemap|Veelgestelde vragen| 
Boelen Adviesgroep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.