Maak een Job Alert aan

Schrijf u in

Maak een Job Alert aan

Welkom bij Boelen Adviesgroep

Als specialist in uw branche zijn wij u graag van dienst. Als u op zoek bent naar versterking binnen uw bedrijf of als u een gefundeerd, objectief beeld wilt krijgen van de kwaliteiten van uw (potentiële) medewerkers, staan onze ervaren en betrokken consultants voor u klaar en geven u de aandacht die uw bedrijf verdient. Wij nodigen u graag uit om eens kennis te maken met ons!

Over ons

Boelen Adviesgroep is opgericht in 1993 en is specialist in werving & selectie, interim managementassessments en development. Wij opereren landelijk vanuit onze centraal gelegen vestiging in Leusden. Belangrijk uitgangspunt is onze branchegerichte benadering. De combinatie van onze vakkennis en de kennis van uw branche zorgt voor een optimaal rendement van onze dienstverlening.

Dienstverlening is mensenwerk, uw consultant maakt het verschil. Daarom werken wij met ervaren consultants die veel waarde hechten aan integriteit, het nemen van verantwoordelijkheid en persoonlijke betrokkenheid. Zij bedienen zich van professionele, resultaatgerichte werkprocessen wat leidt tot een efficiënt traject en een optimaal eindresultaat.

Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© 2018 Boelen Adviesgroep B.V.|Disclaimer|Sitemap|Veelgestelde vragen| 
Boelen Adviesgroep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.