Maak een Job Alert aan

Schrijf u in

Maak een Job Alert aan

Welkom bij Boelen Adviesgroep

Als specialist in uw branche zijn wij u graag van dienst. Als u op zoek bent naar versterking binnen uw bedrijf of als u een gefundeerd, objectief beeld wilt krijgen van de kwaliteiten van uw (potentiële) medewerkers, staan onze ervaren en betrokken consultants voor u klaar en geven u de aandacht die uw bedrijf verdient. Wij nodigen u graag uit om eens kennis te maken met ons!

Assessments & Development

Een assessment center is een geschikt middel om te bepalen of een kandidaat geschikt is om een bepaalde functie te kunnen vervullen. Het kan zowel ingezet worden als selectie-instrument (moet een kandidaat aangenomen worden?) of als een ontwikkelinstrument (op welke terreinen zou een kandidaat zich verder moeten ontwikkelen om succesvol in een functie te kunnen opereren).

Een assessment center wordt veelal op maat op de vraag van de opdrachtgever afgestemd. Onze psychologen zoomen in op intelligentie, vaardigheden, motivatie, persoonlijkheid en gedrag. Aan het eind van de testdag kan er duidelijk advies gegeven worden. De bevindingen van de psycholoog worden vastgelegd in een rapport.

Wij hanteren 2 vormen: een uitgebreid assessment center dat een hele dag duurt en een minder uitgebreide vorm van een ruime halve dag in de vorm van een psychologisch onderzoek. Bij de laatste vorm ontbreken de rollenspelen.

Onze psychologen zijn verbonden aan het NIP en wij conformeren ons aan de gedragscode. Kandidaten die getest worden krijgen inzage in het rapport. Pas na vrijgave door de kandidaat ontvangt de opdrachtgever het rapport.

Wanneer kandidaten vaardigheden verder kunnen en moeten ontwikkelen of niet het juiste gedrag laten zien, kan een coachingstraject uitkomst bieden. Wij bieden diverse coachingstrajecten met uiteenlopende looptijden aan.

Contactpersonen: Rik Boelen (T 06-21542053) of Hans Vinke (T 06-21202322)

Inschrijven

Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© 2018 Boelen Adviesgroep B.V.|Disclaimer|Sitemap|Veelgestelde vragen| 
Boelen Adviesgroep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.